Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Ahjupannkook õuntega

Hommikusöögid

Ahjupannkook õuntega

Pille Enden Õunaaia maitsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ahjupannkooke armastavad küpsetada nii suure kui väikesed.

40-60 min

Retsept
portsjonile
3.5 dl Piim
2 dl Jahu
2 tk Muna
Sool
1 spl Suhkur
200 g Õun
0.5 dl Demerara suhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
Klopi piim, jahu, munadm, sool ja suhkur vedelaks tainaks. Kata kõrgemate äärtega ahjuvorm või -pann (umbes 30 x 20 cm) küpsetuspaberiga, nii et paber katab plaadi ääri. Vala tainas ahjuplaadile. Koori õunad, eemalda südamikud, viiluta õunad ja lao tainale. Raputa koogile suhkrut ja kaneeli. Küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi. Serveeri soojalt jäätise või vanillikastmega.

KOMMENTAARID

Helgi 27.okt 2012 00:15
väga mõnus ja maitsev pannkook tuli :)
kristiina 31.jaan 2012 15:28
:Y:Y tuli välja küll. hea maitsega...
siirikirikal 24.okt 2011 13:30
Pille Enden selgitab, et see tainas ei saa saa 200-kraadises ahjus pool tundi küpsedes mitte kuidagi retseptis antud vormi suuruse juures vedel jääda. Aga igaks juhuks mainiksin, et tegu on pannkoogiga, mitte koogiga.See peab jääma pigem madal kui kõrge kook.
elise^^ 23.okt 2011 19:04
Tainas ei küpsenud absoluutselt ära! Jäigi vedelaks kuigi hoidsin isegi kauem ahjus! Maitse oli okei, aga jah, kahjuks et tulnud kohe üldse välja... :N
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool