Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Küüslaugused seenesaiad

Hommikusöögid

Küüslaugused seenesaiad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Küüslaugumaitselise seenetäidise saab eriti hea värsketest metsaseentest, kuid ka värsked kultuur- või soolaseened sobivad igati.

Ettevalmistus 15 min + 20 min ahjus

Retsept
portsjonile
1 spl Või
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
200 g Seened
Must pipar
Sool
8 viilu Röstsai
2 tk Muna
3 spl Rõõsk koor 10%-line
Paprika (jahvatatud)
Harilik pune (hakitud)
4 spl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Sulata 1 sl võid pannil, sega hulka hakitud küüslauk ja sibul, hauta 1 minut. Lisa viilutatud seened ja jätka kuumutamist, kuni seened on pruunistunud, 4–6 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika röstsaia viiludelt koorik ära, määri viilud ühelt poolt võiga ja vajuta, võipool all, muffinipanni aukudesse. Sega munad ja koor, maitsesta jahvatatud paprika ja hakitud punega. Lisa jahtunud seenesegusse. Jaga segu saiadesse. Raputa peale riivitud parmesani. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit, kuni munasegu on hüübinud ja saiad pealt pruunistunud.

KOMMENTAARID

Liis 20.juuni 2012 14:22
kindlasti väga maitsev, proovin järgi:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes