Hommikusöögid

Küüslaugused seenesaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Küüslaugumaitselise seenetäidise saab eriti hea värsketest metsaseentest, kuid ka värsked kultuur- või soolaseened sobivad igati.
Valmistusaeg:

Ettevalmistus 15 min + 20 min ahjus

Kogus: 8 portsjonit
Sulata 1 sl võid pannil, sega hulka hakitud küüslauk ja sibul, hauta 1 minut. Lisa viilutatud seened ja jätka kuumutamist, kuni seened on pruunistunud, 4–6 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika röstsaia viiludelt koorik ära, määri viilud ühelt poolt võiga ja vajuta, võipool all, muffinipanni aukudesse. Sega munad ja koor, maitsesta jahvatatud paprika ja hakitud punega. Lisa jahtunud seenesegusse. Jaga segu saiadesse. Raputa peale riivitud parmesani. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit, kuni munasegu on hüübinud ja saiad pealt pruunistunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 20.juuni 2012 14:22
kindlasti väga maitsev, proovin järgi:)
1