Hommikusöögid

Kodune müsli

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitsev ja kiiresti valmiv müsli sisaldab mandleid ja kuivatatud kirsse, kuid loomulikult võid sinna oma äranägemise järgi lisada pähkleid, seemneid, kuivatatud puuvilju. Hommikul on seda hea piima või jogurtiga serveerida, päeva jooksul niisama krõbistada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisa kaerahelbed ja kuumuta pruunikaks ja krõbedaks, u 5 min. Vala küpsetuspaberile jahtuma. Sulata samal pannil või, sega hulka mesi ja pruun suhkur. Kuumuta segades, kuni tekivad mullid. Vala kaerahelbed pannile tagasi. Kuumuta segades veel 5 minutit. Vala küpsetuspaberile ja lase jahtuda. Jahtunult vala õhukindlasse nõusse, lisa hakitud mandlid ja kirsid. Võid panna ka pähkleid ja muid kuivatud puuvilju-marju.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kiksa 05.juuli 2013 12:18
Ma olen müslit teinud ka ainult meega ning kui mesi on vedel, siis võib selle lisada kohe röstitud kaerahelveste peale ning pääseb jahutamisest (nii olen seda mina koguaeg teinud ja toimetab).
Leave Me Alone 19.jaan 2013 09:01
tundub hea teen kindlasti :Y
Hindaja 24.okt 2012 21:09
:):(;):R:D:S:P:T:H!:-
O:Y:N:A
extra virgin 06.sept 2012 10:13
mina lisan oma müslisse veel kõrvitsaseemneid ning purustatud linaseemneid - saab veelgi maitsvam ja tervislikum!
nataly 22.jaan 2012 10:35
oo,äge:)
1