Hommikusöögid

Kartuli-tangupuder seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pudrud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks Autor: Pille Enden
Seentega täiendatud mulgipuder on justkui prae eest. Hästi sobivad sellesse nii värsked metsaseened kui leotatud soolaseened.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund ja 10 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda kartulid, keeda soolakas vees poolpehmeks (umbes 10 minutit). Laota kartulitele pestud tangud, kuid ära sega. Hauta tasasel tulel 30–40 minutit ehk kuni tangud on pehmed. Prae tükeldatud seeni kuival pannil, kuni neist eralduv vedelik aurustub. Lisa pannile või ja hakitud sibul ning prae viimane kergelt kuldseks. Tõsta segu pudrupotti ja klopi puulusikaga ühtlaseks. Prae peekon krõbedaks ja serveeri koos pudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa