Hommikusöögid

Hakklihakaste päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinne: 1.27 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Vahemereline variant hakklihakastmest, kuhu sobivad hästi kõik intensiivsed ürdid - eriti pune ja tüümian.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki küüslauk ja kuumuta pannil õli sees.
2. Lisa hakkliha ja prae läbi. Maitsesta vähese soola ja pipraga.
3. Lisa koor ja kuumuta läbi.
4. Haki päikesekuivatatud tomatid ja basiilik ning lisa kastmele. Lase mõni minut veel haududa.
5. Serveeri keedetud spagettidega.
SOOVITUS:
* Kui kasutad päikesekuivatatud tomateid õlis, lisa sama õli. Kui kasutad kuivatatud tomateid, pane need enne kastme tegemist puljongi sisse paisuma.
* Värske basiiliku asemel võid kastmes kasutada ka kuivatatud basiilikut või vahemeremaitselisi ürdisegusid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmerlekas 04.nov 2012 15:29
Maitsev!
netteke 01.nov 2012 15:10
Väga maitsev ja lihtne teha!
Lehmakomm 01.juuli 2012 23:21
Väga maitsev tuli. Mõnus vaheldus tavalisele hakklihakastmele, spagettidega super. 8 küüslauguküüne asemel lisasin 5 ja tomateid panin ka sutsu vähem kui 20. Kasutasin köögikoort 15% ja lisasin ka veidi hapukoort. Läheb minu retseptide kogusse ;).
1