Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Kuumad saiad jõhvikamoosi ja Camembert´iga

Hommikusöögid

Kuumad saiad jõhvikamoosi ja Camembert´iga

Raili Mikk Hommikusöök - hea päeva algus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Need saiad tuleks liigitada pigem emade-isade hommikusöögiks, kuid mine tea, ehk vaimustuvad soojast kreemjast täidisest ka mõned lapsed. Igatahes sobivad mahe Camembert ja hapukas moos omavahel lausa ideaalselt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 viilu Röstsai
100 g Camembert
2 spl Jõhvikamoos
Palsamiäädikas
Õli +
Või
Lõika juust viiludeks, pane kahe saia peale ja piserda üle vähese palsamiäädikaga. Tõsta kummalegi saiaviilule lusikatäis moosi. Pane ülejäänud kaks saiaviilu täidise peale, suru kergelt kokku ning prae pannil õli-võisegus, kuni juust on korralikult sulanud ja saiad teineteise külge kleepunud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp