Hommikusöögid

Suitsulõhekaste pennedele

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kastmed Autor: Maire Suitsu
Selle luksusliku lisandiga maitsevad eriti hästi laiad lintnuudlid või ribiline jäme penne.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Nopi suitsukalast pintsettidega välja kõik luud ja lõika kala 2 cm laiusteks ribadeks. Kuumuta peenestatud sibulat 2 sl sulatatud võis paar minutit. Lisa till või murulauk ja kalaribad ning jäta madalale kuumusele, sega vahetevahel.
Kuumuta teises anumas 1 sl õli jahuga läbi, lisa segades vein ja vajadusel puljongit või pasta keeduleent. Kuumuta pidevalt segades madalal kuumusel, kuni kaste pakseneb. Sega mõlemad kastmed kokku, lisa koor ning maitsesta valge pipra ja vähese soolaga. Kui kaste tundub liiga paks, lisa veidi pastakeeduvett.
Keeda penne pakendi õpetuse kohaselt, sega juurde 2 sl võid ning kalla üle kastmega. Sega veidi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
õõõ 24.nov 2012 17:19
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:Ommmmmmm-
m:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
liis 10.apr 2012 18:56
päris maitsev aga ma tegin seda kahte moodi:1. ma tegin nagu kirjas 2.kord tegin nii,et valge veini asemel panin PIIMA,valge pipra asemel paninMUSTA PIPART ja puljongit EI PANNUD.tundub väga rõve aga tegelikult üli hea ja muide kõik kellele pakkusun tahtsid mittu portsu aga need kogused on ainult 3INIMESELE! :)
Mia 16.märts 2012 11:47
Ülihea! Aitäh, Maire! :)
1