Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Sõmer kruubipuder

Hommikusöögid

Sõmer kruubipuder

Pille Enden Pudrud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Äsja tehtud kruubipuder koos külma hapupiima või keefi riga maitseb hästi. Iseäranis hea on puder aga hiljem võiga praetult.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 dl Odrakruup
75 g Või
7 - 8 dl Vesi (või puljong)
Sool
SERVEERIMISEKS
2 tk Sibul
100 g Peekon
Pese kruubid kuuma veega ja nõruta. Sulata poti põhjas või, lisa kruubid ning kuumuta segades mõni minut. Kalla juurde tuline vedelik, maitsesta soolaga ja sega läbi. Hauta kaane all pliidil väiksel tulel või 180kraadises ahjus 40–45 minutit ehk kuni kruubid on pehmed ja puder sõmer. Serveeri praetud hakitud sibula ja peekoniga.
SOOVITUS
Lisa roale ohtralt rebitud rukolat ja frisee-salatit ning serveeri rooga hoopis mõnusa talvesalatina.

KOMMENTAARID

margus 10.veeb 2017 17:37
Väga hea puder pliidil just 45-50 min ja valmis
TD 12.dets 2016 12:58
Kaua see siis valmib?
Diana 29.jaan 2014 14:33
Väga hea puder!
Katariina 07.okt 2013 17:25
Väga hea puder, aga 45 min see ahjus ei valmi, täiesti eksitav.
aita 24.nov 2012 17:35
puder on vaga hea
silver 01.veeb 2012 10:25
Puder on hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült