Hommikusöögid

Speltatangupuder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Rammusa talvise pudru kõrvale sobib hästi klaas hapupiima või keefirit. Samal moel nagu speltatangust, saad putru valmistada ka odrakruupidest-tangudest. Kui kogu putru ära ei söö, on seda hea järgmisel päeval praadida. Kuna puder valmib pikalt, ongi seda hea korraga rohkem valmis teha. Eriti maitsva tulemuse saab, kui hautada putru puuküttega ahjus malmpotis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese kruubid või tangud kuuma voolava vee all ja nõruta sõelal. Sulata poti põhjas või, lisa spelta ning kuumuta segades mõni minut. Kalla juurde kuum vesi, maitsesta soolaga ja sega läbi. Hauta pliidil kaane all pehmeks või küpseta 180kraadises ahjus malmpotis 45–60 minutit (kuni spelta on pehme ja sõmer). Haki sibulad ja suitsusink, prae pannil ning serveeri koos pudruga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa