Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tatrahelbepuder õuntega

Hommikusöögid

Tatrahelbepuder õuntega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mustikad on head meie silmadele ja kõhule, neid tasuks süüa iga päev ning lisada ka pudrule. Kasuta talvel kas külmutatud marju või kuivatatud mustikakrõpse.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Õun
1 l Vesi
1 tl Sool
2.5 dl Tatrahelbed
0.5 dl Mesi
Mustikas (värske, külmutatud või kuivatatud)
Koori ja tükelda õunad. Kuumuta vesi keemiseni, lisa sool ja õunatükid ning keeda mõni minut. Sega hulka tatrahelbed ja hauta väiksel tulel 5 minutit. Lisa mesi ja sega ühtlaseks. Serveeri putru mustikatega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke