Hommikusöögid

Tervislik rukkihelbepuder

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Siinse retsepti järgi saad valmistada putru ka teiste tervislike kiudainerikaste jämedate helvestega, näiteks spelta- või täisterakaerahelvestega. Tulemus on veelgi parem, kui lisad kuivatatud musti ploome või rosinaid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vesi keemiseni. Lisa helbed ja sool ning soovi korral ka kuivatatud rosinad või tükeldatud ploomid. Hauta tasasel tulel 10 minutit, aeg-ajalt segades. Kui puder on valmis, sega hulka või ja soovi korral ka suhkur. Serveeri kohe. Kes tahab, võib või ka pudru hulka segamata jätta ja rooga võisilmaga serveerida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaija 28.märts 2012 08:19
Tegin. Panin nii musti poloome kui ka natuke suhkrut. Või segasin sisse ja pärast panin pudrusilmaks ka. Mulle väga maitses, kohe VÄGA. Mees on hästi konservatiivse maitsega ja sõi ära, aga talle vist enam ei tasu keeta :) Ma arvan, et siia sobiks lisada purustatud sarapuupähkleid. Järgmisel korral katsetan.
1