Hommikusöögid

Veisekeel sinepikastmega

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sinepise roa võid valmistada nii veise- kui seakeelest.
Valmistusaeg: üle 60 min

2 tundi 45 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Pane keel külma veega keema. Vett peab olema nii palju, et keel oleks kaetud. Lisa kooritud porgand ja sibul, sool, loorber, terapipar ja vürts. Keeda keelt 2–2, 5 tundi, kontrolli küpsust hambatikuga, torgates selle keele kõige paksemasse kohta. Kui keel on valmis, võta see keeduleemest välja, lase hetk jahtuda ja koori nahk. Pane kastme valmistamise ajaks keeduleemesse tagasi. Sulata või, pruunista selles jahu 3–4 minutit. Lisa kuum keeduleem, keeda segades 5–6 minutit. Kui tekib klompe, hõõru kaste läbi sõela. Sega hulka sinep ja hapukoor, maitsesta soola, suhkru ja sidrunimahlaga. Lõika keel viiludeks, tõsta taldrikule ja tõsta peale kaste.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa