Hommikusöögid

Frittata rukola, suitsupeekoni ja ricottaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
Frittata ei ole mingi imeloom vaid on itaalia omlett. Omlett on teadagi ju hommikusöök, aga ma valmistasin seda maitsvat rooga hoopis lõunasöögiks. Kui omletist jääb midagi üle, sobib see ka ideaalselt röstsaiale. Mu kapis on juba ammu ootanud need väikesed vormid oma aega ja nüüd mõtlesin rakendada neid hoopis ahjuomleti valmistamiseks. Täiesti vabalt võib seda omletti valmistada hoopis kõrgemate äärtega ahjuvormis või kinnises pirukavormis.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Esmalt rösti paprikad 250-kraadises ahjus, kuni paprikad muutuvad äärtest pruunikateks. Samal ajal vahusta munad ning sega hulka toasoe toorjuust, maitsesta soola ja pipraga. Määri ahjunõu(d) kergelt oliiviõliga. Kui kasutad mitut portsjonnõud, jaga munasegu ühtlaselt ahjunõudesse. Lao peale viiludeks lõigatud suitsusardell või muu suitsuliha, röstitud paprika, ricotta ja rukola. Riivi peale parmesani ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
haide 13.aug 2012 21:40
See on väga maitsev ja uskumatult toitev roog
Trintsik 05.juuni 2012 20:55
SUPER MAITSEV!
Karru 26.märts 2012 21:24
Kui suur ühe portsjoni kalorlus on umbes?
1