Hommikusöögid

Ricotta-karulaugukaste kuumade kartulitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kuigi kastet võib valmistada ka kodujuustust või tavalisest kohupiimast, on ricotta oma peene teralise struktuuriga kõige sobivam.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki karulauk ja kurk.
2. Sega omavahel karulauk, kurk, ricotta ja hapukoor.
3. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Serveeri keedetud kartuliga.
NIPP
Kastme hulka võid lisada ka nõgeselehti ja hakitud murulauku. Samuti sobivad kastmesse värske redis ja tomat.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mairo 30.mai 2012 20:58
Asendasin hapukoore keefiriga. Kõht oli tänulik :)
Triin 03.mai 2012 12:41
Väga hea maitsega!
1