Hommikusöögid

Omlett basiiliku ja juustuga

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Üsna tiheda konsistentsiga itaalia köögist pärit omletti ehk frittatat võib pakkuda sooja einena koos värske salatiga või sektoriteks lõigatuna suupistelaual.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Klopi munad lahti. Lisa riivjuust, hakitud basiilikulehed, sool ja pipar. Sulata pannil või ja vala munasegu pannile. Küpseta paar minutit, kata pann taldrikuga ja kummuta omlett taldrikule. Libista omlett taldrikult tagasi pannile ja küpseta veel paar minutit. Puista omletile riivitud mozzarella ja küpseta 200-kraadises ahjus 5–10 minutit, kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa