Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Omlett basiiliku ja juustuga

Hommikusöögid

Omlett basiiliku ja juustuga

Angeelika Kang Juusturaamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Üsna tiheda konsistentsiga itaalia köögist pärit omletti ehk frittatat võib pakkuda sooja einena koos värske salatiga või sektoriteks lõigatuna suupistelaual.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Muna
50 g Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
1 peotäis lehti Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
2 spl Või
100 g Mozzarella
Klopi munad lahti. Lisa riivjuust, hakitud basiilikulehed, sool ja pipar. Sulata pannil või ja vala munasegu pannile. Küpseta paar minutit, kata pann taldrikuga ja kummuta omlett taldrikule. Libista omlett taldrikult tagasi pannile ja küpseta veel paar minutit. Puista omletile riivitud mozzarella ja küpseta 200-kraadises ahjus 5–10 minutit, kuni juust on sulanud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree