Hommikusöögid

Rukkijahust näkileivad

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Krõbedast muredast näkileivast saab toreda võileiva, kui lihtsalt võid või toorjuustu peale panna, aga neid võib ka niisama krõbistada.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistus 20 min + külmkapis 30 min + ahjus 10 min

Kogus: 1 portsjon
Sega jahud soola ja küpsetuspulbriga. Lisa pehme või ja piim ning sega ühtlaseks tainaks. Pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi. Rulli tainas õhukeseks, umbes 0,5 cm plaadiks. Lõika sobiva kujuga leivakesed, torka kahvliga augud. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Kogus 16 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisamaria 29.okt 2012 12:44
Palju paremad kui poe omad,soovitan.
1