Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Veisemaks tomatikastmes

Hommikusöögid

Veisemaks tomatikastmes

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Tomatikastmes maks sobib hästi keedetud pastaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Veisemaks
Õli
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 spl Sidrunimahl
400 g Purustatud tomatid
Sool
Must pipar
Petersell (värske)
1. Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta õlis.
2. Lõika maks meelepärasteks tükkideks või ribadeks ning pruunista pannil. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
3. Lisa purustatud tomatid ja hauta, kuni maks on küpsenud.
4. Lisa sidrunimahl ja hakitud petersell. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
5. Serveeri keedetud makaronidega.
NIPP:
Maksakastet ei tasu kaua keeta, sest pikalt kuumutades muutub maks tuimaks. Võid maksa ka eraldi pannil praadida ja kastme eraldi valmistada, kui soovid tomatikastet kauem keeta. Sellisel juhul lisa pruunistatud maks kastme hulka valmimise lõpus.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes