Hommikusöögid

Veisemaks tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tomatikastmes maks sobib hästi keedetud pastaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta õlis.
2. Lõika maks meelepärasteks tükkideks või ribadeks ning pruunista pannil. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
3. Lisa purustatud tomatid ja hauta, kuni maks on küpsenud.
4. Lisa sidrunimahl ja hakitud petersell. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
5. Serveeri keedetud makaronidega.
NIPP:
Maksakastet ei tasu kaua keeta, sest pikalt kuumutades muutub maks tuimaks. Võid maksa ka eraldi pannil praadida ja kastme eraldi valmistada, kui soovid tomatikastet kauem keeta. Sellisel juhul lisa pruunistatud maks kastme hulka valmimise lõpus.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa