Hommikusöögid

Kartulipannkoogid

Keskmine hinne: 3.95 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Hommikueine, sobib suurepäraselt lastele.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Riivi toores kartul jämeda riiviga, sega muna, riivjuustu ja soolaga. Küpseta koogid (u 2 sl tainast koogi kohta) mõlemalt poolt helepruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Epp Viires 19.okt 2016 17:14
Hei ja hooo!!!No tulidki väga head pannkoogid välja!!!!Tundub, et maailma parimad pannkoogid! Jaa--
maalimise vahepeal väga sobilik tegevus ka niisama-teha huvipärast kartulipannkooke!!!
Epp Viires 19.okt 2016 17:07
OOOO----on küll väga vinged ja head pannkoogid!!! Tegin ka mina kohe 3 pannitäit!!!Tulid pannkoogid nii nagu ikka tavalised pannkoogid tulema peavad ju!!! Prrrr!!!!Proo-
visin ja õnnestus edukalt see pannkoogi küpsetamine!!!Oih!!! Nyyd jääb ainult üle neid sööma asuda!!!Nämma-nämma tõepoolest!!!
epp viires 19.okt 2016 17:02
Tere!!!Oih on küll head pannkoogid need kartulipannkoogid!!!-
Kohe keeleviivad alla!!!OOOO--tegin kohe 3 pannitäit korraga!!! Jah!!!Hu-
vitavad pannkoogid küll jah!!! Häid teatri, kontserdi ja kino elamusi--- ja ka kunstielamusi muidugi!!!Tervitused Daniel Raudsepa poolt kah!!!Hei ja hooo!!!!Elagu kunst!!!
epp viires 19.okt 2016 14:27
OOOOOO!!!!No on tõesti head pannkoogid.... Ma panin sinna sisse alguses tavalist juustu! Ja siis ülejäänud laarile panin sinihallistus juustu! Oih!!!Tegin kohe 2 pannitäit!!!Tõesti väga head!!!
epp viires 19.okt 2016 13:29
Jah!!!ongi head pannkoogid!!!oooo!!!-
Tõesti head1!!Ja juba saidki valmis nagu niuhti!!!SUPER!!!
epp viires 19.okt 2016 12:53
Hei ja hoo!!!Ma hakkan kohe järgi prrovima!!!Kuidas tehakse selliseid pannkooke ja kas on kah head!!! OOOh!!!kohe hakkangi tegema!!! Ilusat sügise jätku!!!Ja jätkuvat sügist!!!
epp viires 18.okt 2016 16:33
Jah!On siis head pannkoogid või??? No ma loen ja loen-ja mõtlen ja mõtlen--- Et on vist jah head olnud need pannkoogid---
bzz 06.aug 2013 14:16
maitsev nagu alati:) aga teistele, kellel koos ei püsi - võti on riivitud kartulite kuivatamises, kas siis marli sees või köögipaberiga (ise tegin viimasega ja kaks korda)
Merks 16.jaan 2013 17:40
Need kellel pudruks läksid: lisage muna veidi rohkem, mul läksid ka esimesel korral kuid täna võtsin just pannilt ära kuldkollased päikserattad. Koos hapukoore-kurgi kastmega viivad keele alla! :)
inglina 14.dets 2011 17:09
mina lisan ka hakkliha ja riivsaia. meie peres anna ainult kätte, meeldib kõigile väga. ahjaa, mina ei tee pannipeal väikseid kooke vaid panen ahjuplaadile ja tuleb suur kook.
Toits 03.nov 2011 19:22
väga nämma
Laadu 03.aug 2011 20:27
Üllatavalt head! Mõtlesin küll, et tuleb mingi praekartulimaitse-
line kook, mis koos ei püsi. Lisaks kartsin veel, et tuleb tärklisemaitsega. -
Kuid olid nämmad, teeks veel :)
Ellukas 15.jaan 2011 18:18
Need on jubehead! :Y Hakkangi neid tihedamini tegema.;):)
kobakäpp 18.nov 2009 22:26
minul ei tulnud kah tõesti neddest muud, kui puder
M. 08.aug 2009 16:17
mina teen neid lihtsamalt, siis kui isetehtud kartuliputru üle jääb. teen lihtsalt pudru käte vahel pihvikesteks ja panen pannile praadima. mina pole viitsinud hakata taina tegemisega mässama ;)
karmen515 07.juuli 2009 10:40
pole päris minu maitse, järgmine kord proovin v-o teisiti
Liina 08.apr 2009 01:04
Meie peres on kombeks teha hoopis nii : Keedetud kartulid riivida, juurde lisada tunde ja maitse eelistuste järgi maitseaineid (soola,pipart), KINDLASTI peeneks hakitud mugulsibul ja sipake küüslauku. Samuti lisame me riivitud juustu ja natuke majoneesi. Kui on mõlemat poolt küps,siis vahetult enne pannilt ära võtmist lisame pannkookide peale veel riivitud juustu. Rammus aga imehea!
patupyyga 12.veeb 2009 18:56
lihtne ja maitsev:))
Hindaja 07.veeb 2009 15:38
See, kes ütles, et tulevad rõveda maitsega, liialdas maitseainetega, või praadis liiga suure kuumusega. Peab sussitama tasapisi, siis tuelvad nämm-nämmid. Hapukoorega..... Mmmmm
nipp 01.veeb 2009 15:16
see kui sisse panna veel nats sinihallitus juustu tavalist juustu ja tilli siis peaks vaga hea saama sibul muidugi ka
Atsinna 14.märts 2008 19:48
Olen ka peenema riiviga riivinud, natuke tärklist välja pigistanud. Lugesin need kommentaarid siin läbi ja häid nipikesi sigines kõrva taha. Minu ema teeb nii juba vanast ajast: riivib kartulid, pigistab tärklise välja, paneb jahu, muna, soola, pipart ja keedab soolakas vees paksemad kotletid ja hiljem praeb. Paks tainas peab tulema, et vees ei laguneks. Praadimisel lõikab pooleks. Keedab rohkem ja korraga kõike ei praegi. Vaatasin, et keetnud siin keegi polnudki. ja ahjusaia tegi ka nii, et pärmitaignasse riivis ohtralt toorest kartulit. Ma ise pole nii teinud, kuid me lapsed kõik sõime. Aga tavalised kartulipannkoogid väärivad jälle kasutuselevõttu koos heade nõuannetega siit rubriigist.
pirnipea 14.märts 2008 18:35
Aga proovige riivida peenema riiviga (mitte jämedaga) ja ei ole vaja lisada mitte mingit jahu ega juutsu ega piima. Võib riivida ka sibulat kui kellegile maitseb sibul.
Tsitrus 28.okt 2007 15:33
Minu mehe maitsesid nii väga et ta ütles,et neid võid kpll igakell teha!
brussakas 20.okt 2007 23:51
superhead igat moodi... lisandiks ja iseseisvalt... hapukoore ja muude lisanditega... hommikuks ja õhtuks... :) kusjuures muidu ma kartulit väga ei armastagi! :o ja muidugi minu vanaema teeb kõige paremaid! :D
hipster 22.aug 2007 10:09
ja minul ei õnnestunud neist muud saada kui putru :D aga maitse see eest oli SUPER!