Hommikusöögid

Odratangupuder

Keskmine hinne: 4.85 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Sobib suitsuliha, praetud sibulate ja piimaga.
Lisa keevale veele või puljongile sool ja rasv, puista sisse tangud ja keeda kaanega kaetud nõus tasasel tulel või ahjus. Poolpehmeks keenud pudrule lisa kuum piim, seejärel keeda puder tasasel tulel valmis.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maris 27.aug 2012 12:28
Meie oleme seda alati hakklihaga teinud. Väga hea!
barata 10.märts 2012 17:29
hea kui puder natu vedelam ja serveerida nagu gruusiapärast maisiputru e mamalõgat. juustuviilud (suluguni v mozzarella) alla, puder peale, siis kergelt praetud sibul pekiribad. törts hapukoort taldriku servas kroonib tulemuse.
Kaisa 12.märts 2009 13:53
Mul vanaema ostab sea suitsupõske. Minuarust väga hea praetult kas siis kuubikute või viiludena:) Soolane kah parajalt.
Ikvibi 28.nov 2008 10:24
Kui tangud õhtul veega likku panna, saab puder palju rutem valmis. Meie keedame seda veega ja sööme praetud suitsuribi kuubikute ja sibulatega.Tugev ja toekas toit, maitsev ka! Eriti hea, kui peale rüübata hapupiima või keefiri.
Renee 16.nov 2008 15:34
Mina olen seda teinud ainult veega ja lisanud sibulat ja ohtralt võid. Väga hea on ! Üks mu lemmiktoit!
pensionär 19.veeb 2006 19:13
Seda toitu soovitakse meie peres praetud soolatud sealiha kuubikutega. Kahjuks on Eestis väga raske poest leida soolast läbikasvanud sealiha, kui üldse soolatud sealiha leida on. Vähemalt Kuressaares pole.
1