Hommikusöögid

Hakklihatäidisega pannkoogid

Keskmine hinne: 3.89 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Paljude lemmikuks saanud pannkoogid saad teha valmis ka varem, täita täidisega ja siis ahjus soojendada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Hakklihatäidisele annavad maitset paprika, tomat, küüslauk ja ürdid. Taina jaoks klopi munad ja piim. Lisa sool ja jahud. Hoia tainast 1 tund külmikus. Sulata või ja lisa tainale. Küpseta õhukesed ülepannikoogid. Täidise jaoks pruunista pannil hakkliha. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Lisa hakitud paprika, porru ja küüslauk. Sega juurde tomatipasta ja vesi. Hauta 10 minutit. Lõpuks sega juurde riivjuust. Tõsta täidis pannkookidele ja keera rulli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ember 07.mai 2016 12:06
Jama lugu, tegin täpselt retsepti järgi. Kõik mõõtühikud olid õiged, aga pannkoogid kippusid katki minema pöörates ja olid kuidagi vedelavõitu - pettunud.
meeskokale 15.okt 2012 06:24
Jahu on täiesti parajalt.
meeskokk 14.okt 2012 20:57
Kas jahu natuke vähe ei ole?
mina 03.aug 2011 11:30
yap seee ON HEA !
inimene 02.apr 2011 15:59
supper hea:):):):):):):):-
):)
mina 19.märts 2011 14:56
Mitu pannkooki on 6 portsionil
Küpsis 14.märts 2010 19:23
Imemaitsev suutäis!
Anne 17.juuni 2009 14:59
Minu ema tegi neid pannkooke vanasti nii, et hakkliha asemel kasutas hakitud keeduliha, täidisesse pani lihakuubikuid, keedetud muna, riisi ja sibulat. Ise olen proovinud teha ka pizzakattematerja-
liga, tulevad samuti väga head.
sillumillu 19.veeb 2009 16:12
super hea tuli!
MissSunshine 22.juuli 2008 20:06
v2ga v2ga head :)
me 11.juuli 2008 12:14
jah, tegin ka, aga samuti läksid koogid katki. Aga see sellepärast, et koogid olid liiga väiksed ja paksud. KOrra proovitud, teen veelgi :) Muidu väga head!
niiihull 11.mai 2008 10:30
me tegime seda ja kui me kooke tegime läksidd nad katki aga nh nämmmi
kits 04.märts 2008 15:24
issand kui hea ,juba üksi retsepti lugemisest on nämma
1