Hommikusöögid

Fetajuustu-tomatiomlett

Keskmine hinne: 2.99 Allikas: Hommikusöök - hea päeva algus
Kellele basiilik ja münt tunduvad omleti liiga kaugete sugulastena, võib toidu sisse hakkida tuttavat rohelist sibulat – ja kohe ohtralt! Sellega muutub roa vahemerehõnguline alatoon muidugi kohe üsna eestimaiseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Klopi munad piimaga lahti. Maitsesta soola ja pipraga, puista sisse ürdid ning sega läbi.

2. Kuumuta pannil õli, kalla siis munasegu pannile ja küpseta keskmisel kuumusel 4–5 minutit.

3. Algul sega aeg-ajalt pannilabidaga, kuni roog hakkab veidi hanguma.

4. Puista peale fetajuust ja tomatipoolikud ning lase veel mõned minutid küpseda, kuni toit on kreemjas ja hangunud, kuid mitte liiga kuiv.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa