Hommikusöögid

Jämedatest rukkihelvestest puder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Siinse retsepti järgi saad valmistada putru ka teistest kiudainerikastest jämedatest helvestest, näiteks spelta- või täisterakaerahelvestest. Tulemus on veelgi parem, kui lisad pudrule kuivatatud musti ploome või rosinaid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta vesi keemiseni. Lisa helbed ja sool ning soovi korral ka rosinad või tükeldatud kuivatatud ploomid.

2. Hauta tasasel tulel 10 minutit, aeg-ajalt segades.

3. Kui puder on valmis, sega hulka või ja soovi korral ka suhkur. Serveeri kohe.

NB! Kes tahab, võib pudru hulka või ka segamata jätta ja rooga võisilmaga serveerida.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa