Hommikusöögid

Müsli tatra- ja hirsihelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Poemüsli on kallis ja võib sisaldada gluteeni. Krõbedat kodust müslit saab valmistada traditsioonilisel moel kaerahelvestest (jälgi, et need oleksid märkega “gluteenivabad”), aga veidi harjumuspäratumad tatra- ja hirsihelbed on müslis samuti suurepärased. Proovi järele!
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Sega suures kausis helbed ja pähklid-seemned suhkru, suhkrusiirupi või mee ning õliga.

2. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Rösti 180 kraadi juures 10 minutit. Tõsta müsli ahjust, lase plaadil jahtuda.

4. Haki kuivatatud puuviljadmarjad veidi väiksemaks (rosinad ja jõhvikad võib terveks jätta) ning sega jahtunud müsliseguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa