Hommikusöögid

Kamapannkoogitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kamaraamat Autor: Pille Enden
Lihtsatest ainetest saab valmistada uhke tordi, mida pakkuda perele või millega kostitada külalisi. Kamapannkoogid vajavad tavalistest pikemat küpsemisaega.
Valmistusaeg: üle 60 min

35 minutit + pool tundi paisumiseks + 2‒3 tundi külmkapis

Kogus: 12 portsjonit
1. Sega 4 dl piima hulka sool, suhkur ja jahud ning lase tainal vähemalt pool tundi paisuda.

2. Seejärel sega juurde ülejäänud piim ja munakollased.

3. Vahusta munavalged tugevaks ja sega õrnalt taina hulka.

4. Prae suurel pannil keskmisel kuumusel õhukesed pannkoogid. Kamapannkoogid vajavad veidi pikemat küpsemisaega kui nisujahust koogid.

5. Kreemi tegemiseks püreeri saumikseriga esmalt kodujuust suhkruga. Siis sega hulka toorjuust ja kamajahu.

6. Määri pannkookidele esmalt õhukese kihina moos ja siis kreem. Tõsta pannkoogid üksteise otsa ja kata pealt kreemiga.

7. Pane tort 2‒3 tunniks külmkappi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marko 31.aug 2015 07:17
paluks ilma suhkruta ja ja jahuta
1