Hommikusöögid

Tatrapannkoogid

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Tatrajahust pannkoogid on tervislik ja maitsev alternatiiv nisujahust pannkookidele. Eriti head maitsevad need vahtrasiirupi, maasikate ja banaanidega. Antud kogusest saad 5-6 suurt pannkooki.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit


1. Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa hapupiim või keefir. Sega hulka jahu.

2. Küpseta kookosõlis või võis ülepannikoogid.

3. Serveeri banaaniviilude, marjade ja vahtrasiirupiga. Parimad on koogid kohe kuumalt, aga ka jahtununa maitsevad need hästi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadi 10.märts 2017 17:45
Mina olen neid tooryatrajahust ja jäävad just õiged ja väga maitsvad. Soovitan toortatrajahuga teha neid.
murrumutt 10.märts 2017 13:57
Taigen sai kohutavalt paks ja koogid ei püsi üldse koos, nagu putru praeks.
1