Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tatrapannkoogid

Hommikusöögid

Tatrapannkoogid

Lia Virkus Kevadtoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tatrajahust pannkoogid on tervislik ja maitsev alternatiiv nisujahust pannkookidele. Eriti head maitsevad need vahtrasiirupi, maasikate ja banaanidega. Antud kogusest saad 5-6 suurt pannkooki.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
3 spl Palmi- või pruun suhkur
Sool
5 dl Hapupiim või keefir
Praadimiseks kookosõli või või
2 dl Toortatrajahu


1. Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa hapupiim või keefir. Sega hulka jahu.

2. Küpseta kookosõlis või võis ülepannikoogid. Pööramisel ole ettevaatlik, kuna tegemist pole gluteeni sisaldavate pannkookidega, aga koogid hoiavad siiski hästi end koos.  

3. Serveeri banaaniviilude, marjade ja vahtrasiirupiga. Parimad on koogid kohe kuumalt, aga ka jahtununa maitsevad need hästi.

Märksõnad

tatrapannkoogid

KOMMENTAARID

Merit.orro 22.jaan 2018 18:00
Kui teha tavalise tatrajahuga siis ei püsigi koos peab kasutama TOORTATRAJAHU
Kadi 10.märts 2017 17:45
Mina olen neid tooryatrajahust ja jäävad just õiged ja väga maitsvad. Soovitan toortatrajahuga teha neid.
murrumutt 10.märts 2017 13:57
Taigen sai kohutavalt paks ja koogid ei püsi üldse koos, nagu putru praeks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool