Hommikusöögid

Rõõsaroosad pannkoogid suitsukala, pesto ja munaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Maru Metspalu
Hommikused pannkoogid ei pea alati olema maasikamoosi jõgedega üle ujutatud. Aprillipäikeses on mõnus ka suitsukala puhastada – näiteks latikat või kalaturult hangitud tuulehaugi. Ja et jumet oleks, on pannkoogid siin rõõsatoonilised.
Kogus: 10 portsjonit
1. Laiskus astub vahel ka minu kööki, eriti siis, kui pannkoogilisandid vajavad peenemat sorti tähelepanu (luude eemaldamine!). Sestap valmistan taina tihti blenderis.

2. Mõõda kõik pannkoogiained kannu ja surista segi. Või valmista tainas tavapärasel viisil segades. Vala kaussi ja lase jahul pooltunnike paisuda. Aja pann kuumaks, lisa sorts õli ja tõsta tainast kulbiga pannile. Küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks. Kokku tee kümme ülepannikooki.

3. Puhasta suitsukala ja poolita vutimunad. Viiluta redised. Sega pesto hulka hapukoor ja määri pannkoogile. Lao peale suitsukala, redised, idandid, munad. Pisut pipart veskist ka ja keera pannkoogid rulli. Sobivad hästi ka piknikule.

HEA TEADA!
Kõige lihtsama kevadpesto saad, kui korjad blenderisse mõned peotäied rohelisi lehekesi: naati, nõgest, karulauku, basiilikut, võilillelehti, redisepealseid vms. Lisa peotäis röstitud päevalille-, kõrvitsa- või seedermänniseemneid, poole sidruni mahl, pisut riivitud kõvemat laabijuustu ning õli (nii palju, et pesto jääks pehme). Surista ühtlaseks!
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa