Hommikusöögid

Hautatud kanakoivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Mehhiko rahvustoit. Kaste kanalihaga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + u 30 minutit kanaliha haudub pehmeks.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Aseta kanakoivad keedunõusse, peale vala vesi, nii et koivad on kaetud.
Lisa sibul, purustatud küüslauk ja sool.
Keeda nõrgal tulel kaane all, kuni liha on pehme (30-45 minutit).
Tõsta liha veest välja, jahuta, eemalda kondid ning tükelda.
Sega tomatid ja mais keedunõus, maitsesta tšillipulbriga ja lisa 1½-2 kl keeduleent.
Soovi korral paksenda kastet jahuga, mis segatakse külma vedelikuga.
Keevasse kastmesse tõsta tükeldatud kanaliha, kuumuta nõrgal tulel keemiseni.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa