Hommikusöögid

Tatrapannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Saksamaa Autor: Toidutare
Pannkoogid tatrast
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega omavahel jahud, vanillikreemi pulber, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja sool ning tee kuhja keskele lohk.
Eralda munakollased valgetest ja vala kollased lohku ning sega tainaks.
Piim lisa järk-järgult, et ei tekiks klimpe.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega tainaga.
Kuumuta u 20 cm läbimõõduga pann, sulata 1 sl rasvainet.
Tõsta pannile u 1½ kulbitäit (1/6) tainast ja küpseta koogid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marie 12.sept 2010 01:59
Muideks: pannkoogid tulevad maitsvamad, kui tatratang näiteks kohviveskis ise jahvatada ning siis taignale lisada.
1