Hommikusöögid

Maisipuder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Sobib piima, hapukoore ja võiga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese maisitangud külma veega ja leota paar tundi vees või piimas. Pane potiga keema, lisa sool ja keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni tangud on pehmed.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 03.aug 2009 11:30
Sandra - on olemas ka maisimanna. Täiesti tavalise nisumanna moodi, aga kollane :) Ja valmistatakse nagu mannaputru ikka, aga pigem siiski veega, mitte piimaga. Peaks olema müügil suuremates poodides muude kuivainete juures.
Sandra 03.aug 2009 10:41
Kas see on ainuke võimalus maisipudru tegemiseks? Maisitange peab nii kaua leotama? Kas pole mingit spetsiaalset maisitangude helbeid vms?!
1