Hommikusöögid

Munarull tuunikalaga

Keskmine hinne: 1.94 Autor: Anna-Liisa Virkus
Kogus: 6 portsjonit
Klopi munad jahuga, lisa piim ja maitsesta soolaga. Kalla küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit, kuni muna on hüübinud. Võta ahjust ja kalla tagurpidi teisele küpsetuspaberile. Nõruta kalakonservid ja sega kokku teiste kastmeainetega. Kata sellega munaplaat, keera rulli, puista üle riivitud juustuga ja küpseta veel 250 kraadi juures kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ilonka 13.dets 2011 19:15
Paar korda olen teinud, kui kodus vaid tuunikala konserv, piim ja munad ning muud nipet-näpet leidub- ja igatahes maitsev roog! Sidrunipipar lisab mõnusat nüanssi kalale.
1