Hommikusöögid

MAKSASTROOGANOV

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Linda Petti
Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maks lõigata 2-3 cm suurusteks kuubikuteks. Tükeldatud sibul röstida võis, lisada maks, praadida segades, kuni see kergelt pruunistub. Maitsestada, segada 2 sl jahuga, valada juurde keeva vett. Lisada maitse järgi tomatipüreed ja hapukoort. Kuumutada kõik läbi, kuid mitte üle keeta. Kui maksakuubik pooleks lõigata ja see pole enam seest roosa, vaid on hall, on maks valmis.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipüree, värske või hapukurk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leimo 15.nov 2009 17:39
Suht hea tuli isegi välja :D
1