Hommikusöögid

BOLOGNA HAKKLIHAKASTE

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Parimad kodused toidud
Veel üks variant Bologna kastmest. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kaabi porgand, koori sibul ja seller ning riivi jämeda riiviga. Lõika sink kuubikuteks või tükkideks. Lase riivitud aedvili ja hakkliha pannil kuumas rasvas keema ning sega neid puukahvliga. Vala panni sisu potti. Lisa singikuubikud ja purustatud tomatid, mille hulka on segatud jahu. Hauta kastet u 15 minutit ja maitsesta hautamise ajal. Lõpuks lisa kastmele shampinjonid ja tilgake rõõska koort. Serveeri kastet keedetud spagettide või vigurmakaronide juurde.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetus spagettid või vigurmakaronid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liilia2 16.sept 2013 15:12
ülihea
1