Hommikusöögid

TKEMALISOUST

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vürtsikas alotsha- või ploomikaste sobib hästi shashlõkikastmeks. Valmistamisaeg määramata. Sousti koostisainete koguseid pole antud, igaüks saab teha kastme oma maitse järgi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tkemaliploomid ehk alotshad keeta vähese veega ja hõõruda läbi sõela. Lisada riivitud küüslauku, hästi peeneks hakitud koriandrilehti, tilli, münti, basiilikut, soola ja rohkesti paprikapulbrit. Kuumutada veidi ja lasta jahtuda. Soovi korral võib lisada veidi veiniäädikat. Kaste peab olema kaunis terav. Ploomisousti võib teha ka leotatud ja keedetud mustadest kuivatatud ploomidest või muudest hapudest ja pooltoorestest ploomidest.
Serveerimisviis
Lisandid
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa