Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Ôuna-meepannkoogid

Hommikusöögid

Ôuna-meepannkoogid

Toidutare internet
PrindiSoovita sõbrale
Täidetud pannkoogid. 
Retsept
portsjonile
Taigen:
100 g jahu
30 g suhkrut
1 muna
300 ml piima
25 g võid
Täidis:
2-3 keskmise suurusega õuna
2 sl mett
20 g võid
0,5 tl kaneeli

Löö muna taignanõusse, lisa suhkur, jahu ja pool piimast ning klopi taignaks. Kui taigen on ilus ühtlane, sega hulka ülejäänud piim ning sulatatud või. Prae valmis õhukesed ülepannikoogid. Täidise valmistamiseks tükelda kooritud ja puhastatud õunad väikesteks kuubikuteks. Sulata või ning vala õunakuubikud keedunõusse. Kuumuta neid võis 3-4 minutit, siis lisa mesi ning kaneel ja keeda veel mõned minutid. Aseta täidis pannkookide vahele ning murra koogiservad kokku.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke