Hommikusöögid

Kukeseeneäädikas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome Autor: Toidutare
Enne kasutuselevõtmist lase äädikal mõned päevad maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistamisviis
Auruta pannil väikestest ilusatest kukeseentest suurem vesi välja, jahuta ja pista seened pudelisse. Kalla peale näiteks vaarikamaitselist virsiku-õunaäädikat või mingit teist head valge veini äädikat ja lase mõned päevad enne kasutuselevõttu maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel. Seentest saad pikantse kaunistuse näiteks pihvi peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meriketark 01.dets 2010 20:26
Panin valge veiniäädika sisse kuivatatud kukeseened.Kolmandal päeval oli superhea aroomi ja maitsega äädikas.Juba kasutasin seda pehmest tofust dipi segamisel.Väga hea:P
1