Hommikusöögid

Hapupiima-leivapudi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Vanaema hapupiimapudi rukkileivaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min

5 minutit, enne serveerimist lasta veidi aega seista.

Kuivanud leib lõigata väikesteks kuubikuteks või pudistada väiksemaks näppude vahel. Segada hapupiimaga. Lisada suhkur ja soovi korral maitseks kaneeli. Lasta veidi seista. Enne serveerimist segada läbi.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadi 20.sept 2011 17:06
Nii nämma:P kunagi sõin ka koguaeg seda, aga enam pole meelde tulnud, kuna hapupiima pole enam käepärast võtta, aga hea on tõesti:)
kerry 07.märts 2008 21:15
hehee, mõtlesin juuresolijate reaktsiooni vaadates, kui seda sõin, et see on mu originaalne isusünnitis ja nii üllatav oli avastada, et leiva keefiri sisse pudistamiseks on retsept olemas :D hea asi jah, suvel palavaga eriti.
Raouln 09.jaan 2007 23:54
Lapsepõlve suvepäev tuleb juba retsepti lugedeski meelde. Suvel palavaga eriti lahe ja mõnus, ainult paras püssirohi. Paneb parajalt paukuma.
krissus 27.aug 2006 21:47
minu vanaema tegi seda ka päris tihti ja nüüd vahest teen oma lastele ka. Aga tutvusringkonnas vaadatakse ikka suurte silmadega minu maiustamist.Nemad ei tea midagi sellisest toidust.
Moorits 07.veeb 2006 11:39
Mäletan, et 59 aastat tagasi sõin seda lasteaias ja oli imehea. Küsisin lisa niikaua, et enam ei antud. Hiljem pole söönud. Hea, et meelde tuletati, proovin nüüd jälle, ei tea, kas ikka maitseb?
sssss 09.apr 2005 20:55
kui pole magusasõber, siis suhkru asemel soolaga ka hea
bimmu 07.märts 2005 17:44
Mäletan,et vanavanaema tegi seda,mulle meeldis.
liivike 22.jaan 2005 15:30
ka suurepärane,sõin seda juba lapsena!
1