Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Šašlõkivorst

Maitsestamiseks kasutatud paras kogus pipart, äädikat ja sibulat teevad sellest vorstist lemmiku teravama elamuse austajatele. Maitset aitab esile tuua põnev kirsikaste.
Retsept
portsjonile
grillvorste (Maks ja Moorits)
Kirsikaste
200 g ilma kivideta kompotikirsse (koos vedelikuga)
1 šalottsibul
1 spl fariinsuhkrut
1 tl peeneks hakitud ingverit
1 spl sojakastet
1 tl võid
200 g punast veini
Valmistusviis
Haki šalottsibul ja prae see pannil võis koos ingveriga.
Lisa vein, sojakaste ja suhkur ning keeda, kuni vedelik on kahanenud poole võrra.
Lisa kirsid koos vedelikuga, lase taas keema ja vajadusel paksenda tärklisega.
Sobib serveerimiseks nii šašlõkivorstide kui erinevate lihadega.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke