Hommikusöögid

Riisi-marjapannikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Vürtsikas riisi-marjapannkook ricotta-kreemiga. Antud kogusest saab 4 pannkooki. Pannkoogid kaalukatele. TST 26
Valmistusaeg:

Ettevalmistamiseks 30 minutit, tainale paisumiseks 30 minutit, küpsetamiseks 15 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Klopi munad lahti piima ja soolaga, sega hulka jahu ja küpsetuspulber. Lase 30 minutit paisuda. Lisa riis, 1 tl mett, koriander, ingver ja tshillipipar. Tõsta 1/4 tainast küpsetuspaberiga kaetud pannile, jaota peale 50 g murakaid ja küpseta üksteise järel väikesel kuumusel 15 minutiga 4 kuldpruuni pannkooki. Kreemi jaoks sega jogurt, ricotta juust, sidrunimahl ja ülejäänud mesi. Lisa sõstrad. Haki piparmündilehed, lisa kreemi hulka, maitsesta soolaga. Tõsta kreem pannkookidele, tõsta üks pool teise peale ja garneeri piparmündilehega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa