Hommikusöögid

Hakkliha-pannileivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Kuumad võileivad.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku.
Rösti leivaviilud rösteris või kuival pannil.
Jaga hakklihasegu jahtunud saiaviiludele ja määri ühtlase kihina laiali.
Segu võiks ulatuda veidi üle serva, kuna hakkliha tõmbub küpsedes kokku.
Pane viilud õlisele pannile, hakklihakiht allpool ning küpseta suhteliselt madalal kuumusel 10 minutit.
Tõsta pruunistunud ja läbiküpsenud hakklihaga leivad taldrikutele, liha üleval, aseta peale tomatirattad ja puista üle murulauguga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa