Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hakkliha-pannileivad

Hommikusöögid

Hakkliha-pannileivad

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Kuumad võileivad.
Retsept
portsjonile
8 viilu röstsaia või leiba
Kate: 450 g segahakkliha
2 muna
1 sibul
2 dl maitsestamata jogurtit
1 dl riivasaia
1 dl soola
jahvatatud paprikat
jahvatatud valget pipart
lisandiks 2 suuremat tomatit
murulauku
Valmistusviis
Lõika sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku.
Rösti leivaviilud rösteris või kuival pannil.
Jaga hakklihasegu jahtunud saiaviiludele ja määri ühtlase kihina laiali.
Segu võiks ulatuda veidi üle serva, kuna hakkliha tõmbub küpsedes kokku.
Pane viilud õlisele pannile, hakklihakiht allpool ning küpseta suhteliselt madalal kuumusel 10 minutit.
Tõsta pruunistunud ja läbiküpsenud hakklihaga leivad taldrikutele, liha üleval, aseta peale tomatirattad ja puista üle murulauguga.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke