Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Muna-pekiomlett

Hommikusöögid

Muna-pekiomlett

Eesti köök
PrindiSoovita sõbrale
Eesti köögi raudvara.

20-40 min

Retsept
200 g pekine soola- või suitsuliha
5 tk kanamuna
3 sl nisu- või odrajahu
3 dl piim
sool
Lõika liha viiludeks ja pruunista pannil. Klopi lahti munad, lisa jahu ja piim ning sega läbi. Kalla munasegu lihaviiludele. Prae pannil või küpseta ahjus 200°C juures 10-15 minutit, kuni kook on kohev ning pealt kaunilt helepruun. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

gufi 01.märts 2009 21:48
Umbes täpselt sama retsepti järgi tema minu kallis vanaema munaputru. Mäletan selle lõhna ja maitset siiani. Immmmmmemaitsev :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke