Hommikusöögid

Pitsakeerud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pitsakeerud maitsevad eriti hästi soojalt, kuid sobivad ka külmana.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sega pehme või, sool ja kodujuust. Lisa jahu-küpsetuspulbri segu ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse.
2. Rulli tainas piklikuks tükiks. Määri peale tomatipüree ja puista üle pitsamaitseainega. Kata hakitud singi ning peenestatud sinihallitusjuustuga. Keera tainas pikemast servast rulli ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Tõsta viilud paberist muffinivormidesse ja aseta ahjuplaadile.
3. Küpseta praeahjus 200°C juures 20-30 minutit. Antud kogustest saab 30 pitsakeerdu.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jennifer 17.veeb 2014 05:35
I feel saisftied after reading that one.
laiskvorst 13.dets 2012 14:58
Mina teen juba aastaid valmis pärmi-lehttaignast - laisk nagu ma olen :D Aga megahead ja täielik hitt on meil need pühade ajal :) :Y
kertu 10.veeb 2011 13:45
tõesti, liiiiiga rasvased :S arvan et 175g rasvast oleks maa ja ilm :Y Muidu täitsa head ampsud :)
-Kirsi- 12.jaan 2011 12:57
Palun öelge keegi, kui õhukeseks umbes tainas rullida? Kerkib see küpsemisel palju?
Doosekas 22.okt 2010 20:29
Otsustasime külalistele pitsakeerdusid pakkuda(üle pika aja tegemisel) ja on ikka väärt kraam küll:). Olen eelnevate kommentaaride ja isikliku kogemuse põhjal samuti suurendanud kodujuustu ja oluliselt vähendanud või kogust ning jahu kulub palju just rullimiseks, kuid tulemuseks on väga mõnusad suupisted. Soovitan soojalt!
geltz 03.aug 2010 15:04
minul tuli tainas kahjuks nii vedel. panin jahu isegi nats juurde aga ikka selline vedel . vb peabki selline olema aga nii raske oli rulli keerata ja plaadile panna. muffinivorme kahjuks kodus pole. praegu ahjus tükkaega olnud ja ikka pole pruunimaks läinud. aga mul on alati küpsetamise ja söögi tegemisega nii et ega eriti välja ei taha tulla :S
pisitryyn 09.märts 2010 09:32
Supper head asjad. Teisel korral tehes vähendasin ka või kogust ning lisasin rohkem kodujuustu. Olen teinud neid paberist vormides tavalise plaadi peal ja mul ei ole need seni veel laiali vajunud.
liisu 05.nov 2009 18:23
super asjad
punanina 26.mai 2009 21:12
On ka meie pere lemmikud ,väga head :)
Atsinna 09.mai 2009 21:20
Tähendab, et kui paned ainult muffinipaberisse, siis vajuvad laiali. Mina teen muffinivormis (12 tk.) Kui rullisid taigna liiga õhukeseks, siis sellest ei muutu rohkem, kui täidiseosa saab rohkem ja taignaosa jääb mahult vähemaks. Laiali sellepärast ei läinud. Kui rahvale meeldis, siis võib ka järgmine ja ülejärgmine kord tulla. Olen ise vähemalt 6x teinud ja enda jaoks muutnud koostisaineid ja meeldib väga.
ukam 08.mai 2009 10:39
ma ei tea,aga ma vist rullisin taina liialt õhukeseks (ahjus vajusid kuidagi laiali). rahvas sõi,kuid on paremat saanud... järgmist korda igatahes ei tule:N
ukam 07.mai 2009 16:28
kohe lähen proovin ja siis ütlen, kuidas õnnestus:P
Serendipiti 16.märts 2009 15:39
sama siin taignale erilist hinnangut ei annaks aga sisu on 5 . mul jäi taigen liiga lögane aga sisu olen kasutanud lehttaignarullidel muffinipannis. väga head tulevad
Atsinna 12.märts 2009 21:16
Tahan nende keerdude kohta veel mõne lause kirja panna. Nüüd tegin poolenisti peast, kodujuustu panin rohkem, (karbitäis 380 g) võid ainult 150 g, sinihallitusjuustu panin karbi (125g oli vist karbis). Ja enam ei olnud rasvased. Teinekordki teen niimoodi. Kuiv ei jäänud ja tõesti pole mõtet võid üle 150 g panna. Punkte paneks nüüd rohkem kui 5.
linda8 08.märts 2009 14:44
pere kiitis ja kogu hunnikust jäi vaid käputäis järgi!
tüli 06.veeb 2009 20:25
Ma olen sinuga täiesti nõus, et maru rasvased on. Ma arvan, et see kah ei aita kui sa 200g rasvainet paned. Ikka tulevad rasvased. Äkki oskab keegi midagi muud retsepti, mis poleks nii rasvane. Sisu pitsakeerul oli tip-top. Sisu hindeks panen 5, aga tainas saab 2.:R
Atsinna 05.veeb 2009 12:28
Olin vahepeal jälle ametis pitsakeerdudega. Küpsemisaeg oli mul küll normaalne, ei olnud suured keerud. Sel korral aga tundsin, et rasvainet on paljuvõitu, edaspidi üle 200g võid ei pane. Sinihallitusjuustu ka polnud ja kasutasin valgehallitusjuustu Brie President. Soolakas jäi. Soola panek taignasse jääb samuti ära. Keerud panin pabervormidesse ja isegi need rasvased pirukad jäid paberi külge kinni. Silikoonvormist valasin välja probleemideta.
NurrMarta 31.jaan 2009 10:57
Minul jäi 20 minutit küpsetamist väheseks. Kuna suutsin kiiruga unustada, et täidises oli ju ka tomatikaste, siis arvasin rulle ahjust võttes, et need on veidi pruunistunud küll. Tegelikult oli tomatiga mitte kaetud taigen mingis kergelt läbipaistvas faasis :) üsna kummaline. Ei olnud kõige parem, aga eks soojalt süüakse ikka enamus pirukaid virisemata ära. Mingi osa pistsin väikese viivituse järel uuesti ahju ja need said paremad. Ahi on mul korralik ja varem sellist probleemi retseptis pakutava küpsetamisajaga olnud ei ole. Eks siis teinekord kohandan veidi.
Krissukas88 31.jaan 2009 09:45
Tainas ei maitse üldse. Pisut päästis see, et täidist oli mõnusalt palju. Külmalt olid paremad kui soojalt.
soorebane 28.jaan 2009 20:22
Küpsetasin neid ammu, mõnusad pirukad tõepoolest! Sai vist panna sisse tavalist keedusinki (enamasti kasutan viru keedusinki). Kuigi suitsusink ehk annaks põnevama maitse. Korra ostsin poes müüdavat pitsakatet aga see polnud minu maitses ja ma kardan, et selle retsepti täidisele jääb see kõvasti alla.
jannza 28.jaan 2009 12:09
millist sinki soovitate kasutada? Võibolla sobiks kasutamiseks ka poes müüdav pitsakate?
tüli 24.jaan 2009 14:44
Väga maitsvad, eriti hea maitse andis sinihallitusjuust. Kahjuks liiga rasvased. Kas on kellelgi pakkuda mõni teine taigna retsept, mis oleks vähem rasvane ja sobiks nende pitsakeerdudega.
Atsinna 21.dets 2008 19:59
Minu ja pere poolt said need keerud kiitva hinnangu! Läheb lemmikutesse.
(nimetu) 15.juuni 2008 19:03
need on väga head ,soovitan kõigile
topsik 11.juuni 2008 20:29
just küpsetasin et homme bussireisile kaasa võtta aga tundub et pannakse kõik kohe nahka :D
12