Hommikusöögid

Hele marinaad räimepihvidele

Keskmine hinne: 2.44 Allikas: Targu talita
Heledas marinaadis võib marineerida peale räimepihvide ka lihtsalt praetud räimi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Võib lisada mitmeid maitseaineid: vürtsi, kaneeli, maitseürte (melissi, punet), tilliseemneid jne. Vesi kuumutada keema. Lisada viilutatud porgand ja sibul ning keeta need peaaegu pehmeks. Seejärel lisada sool ja vürtsid, kuumutada korraks keema. Lisada äädikas, tõsta marinaad pliidilt ja jahutada. Jahtunud marinaad valada klaas- või emailnõusse laotud räimepihvidele. Marinaad peab ulatuma sentimeetri jagu üle pihvide.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa