Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Dipikaste akazhuupähklitest

Hommikusöögid

Dipikaste akazhuupähklitest

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev dipikaste
Taimetoitlastele
Retsept
portsjonile
25 g Akažuupähkel
0.25 tl (maapähkli)õli
0.5 dl maitsestamata jogurt
0.5 tk noaga peenestatud küüslauguküünt
0.25 sl sidrunimahl
0.25 sl sojakaste
sool
Cayenne'i pipar
Töötle mittesoolatud pähklid koos õliga purustajas või köögikombainis ühtlaseks pastaks, kaapides masina seintele tõusvat segu perioodiliselt taignanoolijaga alla (mootor lülita selleks ajaks alati välja!).
Lisa ülejäänud ained ja töötle ühtlaseks.
Hea teada !
Säilib külmkapis kuni 4 päeva;
serveerimisel lase toatemperatuurile soojeneda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega