Hommikusöögid

Kreeka kotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Kreeka kotletid pitaleiva täidisena.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Sega hakkliha hulka sibul, oliiviviilud, maitseained, petersell ja muna. Vormi tainast 8-12 lapikut kotletti ning jäta need hetkeks laua peale kuivama. Pruunista kotletid õlis mõlemalt poolt ja küpseta praeahjus 200°C juures 4-5 minutit. Pane samal ajal ka pitaleivad praeahju kuumenema. Tee pitaleibade ühte serva sügav taskukujuline sisselõige, kuhu sa paned täidiseks hakklihakotleti, marineeritud piprakaunu, sibularõngaid, salatiribasid ja tomativiile. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa