Hommikusöögid

Enchilada kana ja kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: 100 rooga
Imelihtsalt valmiv mehhikopärane ahjuroog
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 225°C-ni. Puhasta ja tükelda kanaliha, sega kodujuustu ning ananassisalsaga. Tõsta täidis tortiljadele, keera need rulli ja aseta võitatud ahjuvormi. Puista üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 10 minutit. Serveeri kohe värske salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyk11 16.dets 2010 17:57
Tegin samuti suitsukanaga. Lisasin veel chillit ning tulin mõnus vürtsikas :)
Triin 05.dets 2010 09:34
Mina tegin seda rooga Tex-Mex kastmega,grillkanaga ja ananassiga. Supper hea tuli. Kodujuustuga jäi millestki väga puudu. Vürtsi vajab see roog.
Goofi 26.nov 2009 15:25
Täitsa söödav, tegin suitsukanaga
tädieevi 16.juuni 2009 10:28
Jube maitsev. Salat juurde ja.... kõik fännivad.
Mmmerlekas 09.nov 2008 17:22
Täiesti okei!
tasty 10.juuli 2008 13:41
hästi mõnus :P Ma teen kodus päris sageli enchiladasid. kõrvale toorsalat ja ongi lihtne õhtusöök. Kanakoiva asemel olen pruunistanud lihtsalt kanafileed.
1