Hommikusöögid

Veise välisfilee punase veini marinaadis

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Rimi grilliteatmik Autor: Toidutare.ee
Marinaad 2 kg veiseliha valmistamiseks.
Kogus: 1 portsjon
Sega kokku kõik marinaadi komponendid. Segamist alusta kuivainetest ja köögiviljadest, seejärel lisa soja, vein, porgandimahl ja kõige lõpus toiduõli.
Puhasta veiseliha kelmetest ja lõika vastavalt soovile kuni 1,5 cm paksusteks viiludeks või 3x3 cm kuubikuteks (kui teed vardas).
Tõsta lihatükid marinaadi ja veendu, et need saavad marinaadiga ühtlaselt kaetud.
Liha maitsestumiseks piisab 6  tunnist.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa