Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Veise välisfilee punase veini marinaadis

Hommikusöögid

Veise välisfilee punase veini marinaadis

Toidutare.ee Rimi grilliteatmik
PrindiSoovita sõbrale
Marinaad 2 kg veiseliha valmistamiseks.
Retsept
portsjonile
MARINAAD
1 dl sojakaste
3 dl punane vein
2 sl toiduõli
1 dl porgandi toormahl
1 tk punane sibul hakitult
1 küüs Küüslauk
1 kimp Petersell
1 tl Köömen
1 leht Loorberileht (röstitult)
1 sl Must pipar
Sega kokku kõik marinaadi komponendid. Segamist alusta kuivainetest ja köögiviljadest, seejärel lisa soja, vein, porgandimahl ja kõige lõpus toiduõli.
Puhasta veiseliha kelmetest ja lõika vastavalt soovile kuni 1,5 cm paksusteks viiludeks või 3x3 cm kuubikuteks (kui teed vardas).
Tõsta lihatükid marinaadi ja veendu, et need saavad marinaadiga ühtlaselt kaetud.
Liha maitsestumiseks piisab 6  tunnist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes