Hommikusöögid

Veise sisefilee premium-tüüpi õllega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rimi grilliteatmik Autor: Toidutare.ee
Õlle baasil valmistatud marinaad sobib ideaalselt veiselihale.
Kogus: 1 portsjon
Purusta sinepiseemned uhmris ja sega need sibula, sinepi, äädika, peterselli ja õllega.
Vala peene joana juurde õli.
Rösti grillil loorber, purusta see käte vahel ja lisa marinaadile. Maitsesta soolaga.
Puhasta veisefilee kelmetest, lõika kuni 2,5 cm tükkideks ja tõsta marinaadi.
Maitsestumiseks piisab 6 tunnist.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 15.jaan 2010 19:46
Tartu turul maksis 1 kg noorlooma sisefileed 280 eek. Küll hulga odavam kui Prismas, kuid ei solgiks sedagi õllega.
lugeja 15.jaan 2010 19:28
Veise sisefilee 1 kg maksab prismas 455 eeki ja mingi odava õllega seda peent rooga küll ei solgiks.
tohtlane 07.nov 2009 21:49
Pean veiseliha(üldse punase liha) leotamis õlles tühjaks tööks ja vaimunärimiseks(kõl-
bab süüa aga.........)............................-
kasutage punast veini(mer-
lot)..................-
marineerimisaeg grillimiseks vaid 30 min. ................
1