Hommikusöögid

Sõrnikud seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Serveeri sõrnikuid kuumana otse pannilt. Juurde paku jogurti- või hapukoorekastet, millele lisa peenestatud marineeritud kurki, sidrunipipart ja hakitud maitserohelist.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda seened ( soolaseened leota enne vees ). Haki sibul ja pruunista pannil õlis koos seentega. Lase jahtuda ning sega kodu- ja riivjuustu, muna ja maitserohelisega. Maitsesta soola, pipra ning soovi korral ka sidrunipipraga. Sega hästi läbi ja vormi väikesed kotletid. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt ja serveeri kohe kuumalt jogurti- või hapukoorekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ayat 17.veeb 2014 07:20
There's a terrific amount of knwedolge in this article!
Seeneline 13.sept 2011 18:21
Mul oli kasutada neli kasepuravikku, mis peale tükeldamist ja praadimist tegi u pool tassitäit seeni. Kaaluma neid ei hakanud, aga oli täiesti piisav kogus sellele retseptile. Sellest hulgast koostisainetest tuli 12 väikest sõrnikut. Kui 3 sõrnikut inimesele on piisav, võib arvestada, et retsept on neljale. Mul oli suurem isu :P Kui jahus või riivsaias paneerida tulevad ilusad kuldpruunid sõrnikud. Pisut teistmoodi seeneroog ja saab teha ka väga tagasihoidliku seenesaagi korral. Usun, et kõik söögiseened sobivad siia.:Y
Helka 04.märts 2010 16:06
Mina leidsin kapist marineeritud seeni natuke ja panin ülejäänud koostisained retsepti järgi. Välimus jättis sõrnikutel natuke soovida, aga väga maitsvad said küll! Soovitan! Ma pakkusin ootamatutele külalistele- väga kähku pisteti kinni kõik :D:Y
Brüleekreem 28.sept 2009 13:47
Mõnusad!
1