Hommikusöögid

Tuunikala-banaanisaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Esmapilgul omavahel mittesobivad toiduained annavad kokku pannes ootamatult maitsva tulemuse. Saiad sobivad nii hommikusöögiks kui ka kergeks õhtueineks. Kes banaani ei armasta, võib proovida ananassi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Aseta saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kurna tuunikala ja jaga saiadele, raputa peale karrit. Sega omavahel hapukoor ja majonees, maitsesta soolaga ning nirista lusika abil kalale. Viiluta banaanid. Aseta kalaga kaetud saiadele banaanilõigud ja siis juust. Küpseta ahjus 200°C juures, kuni juust on sulanud. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mlspea 14.apr 2010 20:38
Üllatavalt maitsvad saiad-- banaan ja tuunikala sobisid superhästi kokku.
mirja 12.aug 2009 21:37
ma teen neid juba paar aastat.. sõbrannad söövad ja kiidavad :D
ly 06.juuli 2008 13:48
päris head saiad olid
1