Hommikusöögid

Kuum võileib tuunikala ja mozzarellaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Võileivad, mis maitsevad kõigile tuunikalasõpradele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Neid võileibu on hea fooliumisse või karpi pakituna kaasa võtta.
Kui poes ei leidu päikese käes kuivatatud tomatite kastet, võib selle asendada kas tavalise ketšupiga või mõne muu vürtsikama tomatikastme ketšupiga.
Kuumuta võileivagrill. Aseta saiaviilud alumisele plaadile.
Tõsta peale tuunikalakonservi koos õliga. Tõsta peale 1 spl tomatikastet, aseta peale basiilikulehti ja kata mozzarella juustu viiluga.
Vajuta teine saiaviil kergelt peale ja sule grill. Grilli umbes 3 minutit ja lõika diagonaalselt pooleks. Serveeri soojalt.
Retsept mõeldud 4 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Grete 09.märts 2011 18:18
Tõesti on väga head võileivad- soovitan!
Grete 09.märts 2011 18:18
Tõesti on väga head võileivad- soovitan!
Significant 21.nov 2009 10:51
Nämmi. Teen ära tuunikala, ket?upi ja tavalise juustuga. Vajalik külmikus olemas. Mõnus hommikuvõileib. :)
1